Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ



Την προηγουμενη εβδομαδα το site newsit.gr ειχε ανεβασει αρθρο της κας Ισμηνης Λεντζου με τιτλο
Μεταξυ αλλων αναφερει:

Οπως επιβεβαίωσε στο Νewsit o παθολόγος - λοιμωξιολόγος και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, Μάριος Λαζανάς "υπάρχει μεγάλη αύξηση του ποσοστού των νέων μολύνσεων του ιού του AIDS στους τοξικομανείς. Οι λόγοι είναι η επαναχρησιμοποίηση των συρίγων και η μόλυνση μέσω της σεξουαλικής επαφής. Ομως έχουμε παρατηρήσει ότι κάποιοι λόγω της οικονομικής ανέχειας που υπάρχει τον τελευταίο καιρό κολλάνε τον ιό για να πάρουν το επίδομα που χορηγείται στους οροθετικούς το οποίο είναι στα 700 ευρώ το μήνα". 


 Προφανως προκειται για πιασαρικη μαλακια κι ετσι το Focus δεν αντισταθηκε στον πειρασμο μερικες μερες μετα να γραψει κατι αντιστοιχο:



Οπου μεταξυ αλλων αναφερει οτι καποιοι Ελληνες σκοπιμως μολυνονται με τον ιο του AIDS γιατι ετσι παιρνουν επιδομα €700 που ειναι αρκετα μεγαλυτερο απο το επιδομα ανεργιας που ανερχεται στα €461.


Ομως αυτο δεν αρεσε καθολου στο newsit.gr. Γιατι αλλο να γραφει κατι εκει η κα Λεντζου κι αλλο ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ να αναφερει και το Focus.

Και ιδου τί επακολουθησε απο το ιδιο το newsit:


Οπου μεταξυ αλλων αναφερει:
"Σύμφωνα λοιπόν με το περιοδικό, που αντί να ασχολείται με την άνοδο του νεοναζισμού στην χώρα που εκδίδεται, ασχολείται σε κάθε ευκαιρία με την Ελλάδα, "ο αριθμός των μολύνσεων από τον HIV αυξάνεται ραγδαία στην Ελλάδα. Πολλοί άνθρωποι μολύνουν τον εαυτό τους στην απελπισία τους με το θανατηφόρο ιό."

Και εξηγεί ότι οι παροχές του δημοσίου για τους φορείς του Aids είναι πολύ καλύτερες από αυτές για τους ανέργους."


Βεβαιως αυτο που δεν ειναι κατανοητο ειναι γιατι εμεις διαβαζοντας το κειμενο του newsit και το κειμενο του Focus τα βρισκουμε ακριβως ιδια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου