Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανέλαβε σήμερα την πρωτοβουλία να αποστείλει επιστολή στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.
Η επιστολή αυτή εμπεριέχει τις θέσεις του, όπως αυτές είχαν εκφραστεί και προς τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.


Επισυνάπτεται η επιστολή στα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

                                                                                                          
Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2011


Οπως αναφερθηκε στη συναντηση των 3 πολιτικων αρχηγων (την κανονικη, οχι την αλλη που ο ενας εφυγε), συμφωνηθηκε οτι το εργο της νεας Κυβερνησης θα ειναι εξ ολοκληρου ιδιο με της προηγουμενης. Θα περιμενει τις επισκεψεις της Τροϊκα για να της υποδειξουν τί πρεπει να κανει.

Αναγκαστηκαμε να αλλαξουμε πρωθυπουργο γιατι ο προηγουμενος ελειπε συνεχως εκτος Ελλαδας. Και οταν επεστρεφε εκανε τα πραγματα χειροτερα απο οτι τα ειχε αφησει. Μετα ξαναφευγε κ.ο.κ.

Η Νεα Δημοκρατια δεσμευεται να στηριξει το νεο πρωθυπουργο, οσο στηριξε και τον προηγουμενο.
Ολο και κατι θα εχει να πει ο Φαηλος, ολο και κατι θα μουρμουριζει ο Καμμενος, ολο και καποιος Χατζηγακης ακομα θα διαγραφει αλλα παντα ο Μιχελακης θα βρισκει εναν ευσχημο τροπο να στηριζει λεκτικα τον πρωθυπουργο.

Η Νεα Δημοκρατια ειναι σταθερα προσηλωμενη στην επιτυχια της δημοσιονομικης εξυγιανσης και των διαρθρωτικων μεταρρυθμισεων αρκει να μη την κανει η ιδια.

Παρ'ολα αυτα, η Νεα Δημοκρατια προτιθεται να εξακολουθησει να ζηταει τη διενεργεια εκλογων και προς τουτο χρησιμοποιει ολα τα δημοσκοπικα εργαλεια που θα την δειχνουν πρωτη με διαφορα και ικανη να αποκτησει αυτοδυναμη κυβερνηση.

Δεσμευεται παντως οτι αυτο θα ειναι μονο σταχτη στα ματια των ψηφοφορων της και δεν προκειται να απαιτησει τη διενεργεια εκλογων μεχρι καποιος αλλος να παρει ολα τα μετρα που επιβαλλει η Τροϊκα.

Προθεση μας ειναι να αφηνουμε ασαφες το αν συγκυβερνουμε ή ειμαστε αντιπολιτευση ωστε να συγκεντρωνουμε κατα το δυνατον περισσοτερες ψηφους αντιμνημονιακες και αφηνουμε σε εσας ολες τις διαδικασιες της εφαρμογης του δημοσιονομικου προγραμματος.

Η Νεα Δημοκρατια πιστευει οτι η Ελλαδα μπορει να βγει απο τη κριση και 2 αυγα Τουρκιας. Επισης ειναι βαθυτατα πεπεισμενη οτι το παπακι παει στη ποταμια την ωρα που τρια παιδια Βολιωτικα μας κλεψαν την Αννουλα.

Η δεσμευση της Νεας Δημοκρατιας ειναι ισχυρη και αμετακλητη αφου ενας αητος καθοτανε στον ηλιο και λιαζοτανε.

Ειμαστε αποφασισμενοι να αποτυχουμε και ειμαστε σε θεση, αυτο τουλαχιστον, να το επιτυχουμε.

Με εκτιμηση

Ο Προεδρος (ενας ειναι ο προεδρος).


Υ.Γ. Για καποια ασαφη αιτια, στα απεσταλμενα emails, η υπογραφη του προεδρου δεν ειναι εμφανης. Εχετε παντως το λογο μας οτι υπεγραψε στην οθονη με 3 διαφορετικες πενες και 4 στυλο διαρκειας με μελανια διαφορων χρωματων.

Ακολουθει το αγγλικο κειμενο:

Athens, November 23, 2011

http://translate.google.gr/#el|en|

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου