Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ


Ολα πηγαν κατ'ευχην. Αφου πρωτα οι πολιτικοι αρχηγοι του τοπου χρειαστηκε να συναντηθουν 3 φορες για το ιδιο θεμα. Κατι να κανουν αιτηση αλλαγης πρωθυπουργου, κατι να πρωτοκολληθει, κατι να την υπογραψουν οι αρμοδιοι υπαλληλοι της Προεδριας, κατι που ο ενας απο τους αρμοδιους ελειπε σε αδεια, κατι που την ωρα που η αιτηση ηταν ετοιμη να σφραγιστει παρηλθε το ωραριο και σχολασαν οι υπαλληλοι, γενικως δηλαδη αφου ξεπεραστηκαν τα προβληματα της γραφειοκρατιας, επικυρωθηκε και επισημως η αναδειξη του κου Παπαδημου για τον πρωθυπουργικο θωκο.


Ευτυχως ο κος Προεδρος ακολουθησε τη συμβουλη μας ΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ πραγμα που αποβραδις ειχε διαμηνυθει στον κο Καρατζαφερη και ετσι ο τελευταιος εφτασε σημερα πρωτος στο μεγαρο, περιχαρης που πλεον θα μπορουσε να απολαυσει την αγαπημενη του γευση καφε.


Το οτι εψαχνε για iPad -ρωτησε σχετικα και τον κο Παπανδρεου- με προβληματισε πολυ. Μου μπηκαν ιδεες. Γιατι να το ηθελε αραγε? Τί ηθελε να δει? Ψαχνω ολα τα ιντερνετικα γραφεια στοιχηματων. Να δω αν παιζοταν πουθενα η επιλογη Ελληνα πρωθυπουργου και τί αποδοση ειχε.


Μ'αυτα και μ'αυτα παντως προστεθηκε μια ακομα λιθος συναινεσης στον τοπο. Παμε στο επομενο τωρα. Ποσοι υπουργοι απο καθε πλευρα θα μπουν στην κυβερνηση? Οχι ποιοι!!! Ακομα στο ποσοι ειμαστε. Και αν για τον εναν -τον πρωθυπουργο- χρειαστηκαν 3 μερες, φανταζομαι για τους υπουργους θα χρειαστει κανας μηνας... Στο μεταξυ ομως ευχομαι να εχουν προνοησει για ομαδικο προγραμμα κινητης τηλεφωνιας με χαμηλες χρεωσεις γιατι μεχρι να τα βρουν μεταξυ τους ειναι ολη μερα στα τηλεφωνα. Στο τελος θα μας πουν οτι πρεπει να γινει κουρεμα και στους λογαριασμους των τηλεφωνων τους.


Παντως ΚΑΙ ο νεος μας πρωθυπουργος ειναι χιουμοριστας. Ειναι ολοφανερο απο τα οσα ειπε στους δημοσιογραφους:
Λ. Παπαδήμος: «Με ενότητα, συνεννόηση και σύνεση θα βγει η χώρα από την κρίση»
Καλο ε??? Λογω ελειψης ενοτητας, συνεννοησης και συνεσης καταληξαμε να ψαχνουμε για πρωθυπουργο και εκεινος μολις ανελαβε μας συνεστησε ενοτητα, συνεννοηση και συνεση!!!!
Αν τα ειχαμε αυτα θα μεναμε και με τον κο Παπανδρεου...
Μου αρεσει ομως ο τροπος που σκεφτεστε. Περιμενω πλεον στις κατα Λουκα προγραμματικες δηλωσεις να πειτε οτι θα κανετε δημοψηφισμα για τη δανειακη συμβαση.


Παρεμπιπτοντως, για να μην ετοιμαζομαστε αδικως, ας κανει καποιος τον κοπο να ρωτησει τις κυριες Καϊλη και Παπανδρεου και τον κο Βουδουρη. Θα δωσουν ψηφο εμπιστοσυνης στον νεο πρωθυπουργο?

2 σχόλια:

  1. εγω θελω πρωθυπουργο τον αδαμιδη...για γκλαμορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να το εχει η μοιρα του να πηγαινει να γινεται προεδρος οπου δεν υπαρχουν λεφτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή