Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΩ ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


Αλιευσαμε απο το ιντερνετ μια φωτογραφια που καταδεικνυει το πολιτισμικο και μορφωτικο επιπεδο των Δυτικοευρωπαιων και ειδικα των Βρετανων (ξερετε, εκεινων που εκαναν το τηλεπαιχνιδι "Γινε Ελληνας για 1 εβδομαδα" και καλουν τους παικτες να γινουν τεμπεληδες)...
Η φωτογραφια ειναι απο το πανεπιστημιο του St Andrews. Του τριτου αρχαιοτερου στον Αγγλοφωνο κοσμο, μετα απο εκεινα της Οξφορδης και του Κεμπριτζ.  Βρισκεται στη Σκωτια και μεταξυ των αλλων απο εκει αποφοιτησε και ο πριγκιπας William.

Σε απλα Ελληνικα η πινακιδα αυτη γραφει:

Ημερομηνια 10η Νοεμβριου 2011

Ανακοινωση μαλακια(ς)


Η μαλακια στις τουαλετες της βιβλιοθηκης αποτελει καταπατηση των κανονισμων (λειτουργιας) της βιβλιοθηκης του πανεπιστημιου του St Andrews.


Τα προσφατως ανακαινισμενα δαπεδα της τουαλετας δεν ειναι σχεδιασμενα να αντεχουν το σπερμα σας. Η υπερβολικη ποσοτητα σπερματος που λεκιαζει στο πατωμα, στοιχιζει χιλιαδες στερλινες για να εκκαθαριστει επαγγελματικα. Και αυτο (το κοστος) αποφερει αυξηση των διδακτρων της επομενης χρονιας. Ειναι τα δικα σου λεφτα.


Παρακαλειστε να πατε σπιτι σας να μαλακιστειτε αν βαριεστε.


Για οποιαδηποτε ερωτηση παρακαλειστε να αποτανθειτε στο γραφειο υποδοχης της βιβλιοθηκης.
Ευχαριστουμε για τη συνεργασια.

Πανεπιστημιο του St.Andrews




Καταρχην το κειμενο εχει ασαφειες και δημιουργει πολλες αποριες.
  • Καθησε ανθρωπος και συνεγραψε κανονες λειτουργιας της βιβλιοθηκης και περιελαβε τον κανονα "Απαγορευεται η μαλακια"??? Οριζει επακριβως πανω απο ποσες φορες τιναγμα θεωρειται μαλακια?
  • Μπορει καποιος να μαλακιστει στον κυριως χωρο της βιβλιοθηκης αν οχι στις τουλετες?
  • Υπαρχει ειδικη σημανση στους χωρους που επιτρεπεται η μαλακια?
  • Υπαρχουν ειδικα δαπεδα τουαλετας που ειναι εξ αρχης σχεδιασμενα να ανθιστανται στο σπερμα? Φερουν καποιο ειδος προφυλακτικου?
  • Ποια θεωρειται υπερβολικη ποσοτητα σπερματος? Αν φροντισω να περιορισω την ποσοτητα, επιτρεπεται να μαλακιστω ακομα και στις τουαλετες?
  • Με τί υλικα καθαριζουν το σπερμα και κοστιζει χιλιαδες στερλινες? Και ποσο σπερμα δηλαδη υπαρχει και ανεβαινει τοσο πολυ το κοστος? Με μασκα και βατραχοπεδιλα αναγκαζονται να μπουν στις τουαλετες οι καθαριστες? Κολυμπανε στο σπερμα?
  • Την επομενη χρονια, αν αυξηθουν τα διδακτρα και βρεθει καποιος να ρωτησει γιατι αυξηθηκαν, θα του απαντησουν "για μαλακιες"???
  • Αυτη η πινακιδα μπορει να αποτελεσει και μαθημα αποταμιευσης? Εφοσον σε προειδοποιει να μην χαλας τα λεφτα σου σε μαλακιες???
  • Οποιος βαριεται και δεν εχει τί να κανει, παιζει το πουλι του? Δηλαδη το φαινομενο αυτο παρατηρειται επειδη τα μαθηματα του συγκεκριμενου πανεπιστημιου ειναι βαρετα?
  • Υπαρχει στο γραφειο υποδοχης της βιβλιοθηκης υπαλληλος ενημερωμενος ωστε να απαντησει ολα αυτα τα ερωτηματα? Και πληρωνεται γι'αυτο?           Μπαγασηδες μηπως δεν φταιει τελικα η μαλακια που αυξανονται τα διδακτρα?

  • Χρειαστηκαν 600 χρονια ακαδημαϊκης μελετης για να υπαρξει ανακοινωση για τη μαλακια παροτι ειναι για εναν ρολο? Αρα δηλαδη να περιμενουμε οτι για τη συνουσια -που ειναι πολυπλοκοτερη διαδικασια- θα χρειαστουν πανω απο 1000 χρονια για να ανακοινωσουν οτιδηποτε?

Εμεις παντως στην Ελλαδα εχουμε απο χρονια λυσει αυτο το προβλημα στα πανεπιστημια -κι ας μας θεωρουν τεμπεληδες και λαμογια.
Για να μην παρατηρειται συγκεντρωση μεγαλης ποσοτητας σπερματος σε μερικα μονο σημεια, η μαλακια στα πανεπιστημια ειναι παντελως ελευθερη. Υπαρχει λοιπον πανσπερμια...
Αλλωστε δεν περιοριζομαστε μονο στην σωματικη αλλα και στην πνευματικη. Και μαλιστα την προστατευουμε παρεχοντας της και ασυλο. Νομοθετουμε υπερ της. Σκοπιμα ή μη, παντως το καταφερνουμε.



Ωστοσο ο διευθυντης επικοινωνιας του πανεπιστημιου κος Νiall Scott αναφερει οτι δεν προκειται για επισημη ανακοινωση αλλα για φαρσα ενος σπουδαστη.
Ενα σημαντικο αποδεικτικο στοιχειο για το οτι η ανακοινωση ειναι πλαστη, αποτελει κατα τον κο Scott η φραση:

" Παρακαλειστε να πατε σπιτι σας να μαλακιστειτε αν βαριεστε."

μιας και ειναι αντιθετη με την πολιτικη του πανεπιστημιου. Διοτι το πανεπιστημιο δεν θα ενθαρρυνε ποτε την επιστροφη των σπουδαστων στο σπιτι τους κατα τη διαρκεια του ακαδημαϊκου ετους.

(Αυτος τωρα δηλαδη τα διορθωσε τα πραγματα με αυτο που ειπε???)

Εδω ολοκληρο το κειμενο της διαψευσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου