Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ



Λογω του μεγαλου κοινωνικου προβληματος που ετεινε να δημιουργηθει, η κυβερνηση Λουκα Καρασαμανδρεου πηρε τη γενναια αποφαση να προχωρησει σε επιμερους ρυθμισεις ωστε μεγαλο μερος των ευπαθων ομαδων του πληθυσμου να εξαιρεθει απο την καταβολη του χαρατσιου των ακινητων μεσω ΔΕΗ.
Ετσι λοιπον αποφασισε οτι εξαιρουνται:

  • Οσοι εχουν επωνυμο που αρχιζει απο Α, το μικρο τους ονομα απο Ψ, ειναι παντρεμενοι και το μικρο ονομα του (της) συζυγου αρχιζει απο Φ και τελειωνει σε Υ.
  • Οσοι εχουν σπιτι μικροτερο απο 20τ.μ. με ετησιο εισοδημα κατω απο 1500€, ανεργοι πανω απο 3 χρονια και εχουν καταφερει παρ'ολα αυτα να διατηρουνται ακομα εν ζωη.
  • Οσοι εχουν αναπηρια πανω απο 99% με ετησιο εισοδημα κατω απο 2000€, ειναι παντρεμενοι με 8 παιδια και ανεργοι πανω απο 9 χρονια.
  • Οσοι δεχθηκαν μειωση μισθου το τελευταιο ετος πανω απο 3000€ και παιρνουν πλεον 299€ το μηνα, εχουν κατοικιδιο ζωο με ονομα που αρχιζει απο Λ και αυτοκινητο τουλαχιστον 5000cc με νιτρο.
  • Οσοι εχουν στεγαστικο δανειο με εναπομεινασα διαρκεια πανω απο 60 χρονια και μηνιαια δοση ανω των 7000€.
Ολες οι ως ανω εξαιρεσεις θα πιστοποιουνται απο 10μελη επιτροπη εμπειρογνωμονων οι οποιοι θα φιλοξενουνται για 3 μηνες και 20 ημερες στις οικιες των ενδιαφερομενων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου