Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ (οχι is not good)

απο το real.gr
 Το πληρες αρθρο στο real.gr

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, αν τεθούν διαδικασίες στο κόμμα, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στον Real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είμαι πολιτικός, στέλεχος της παράταξής μας, του κόμματός μας που έχω μακρά θητεία. Νομίζω ότι είμαι χρήσιμος και για την πολιτική και για τον τόπο μέχρι σήμερα, δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω κι εγώ με τη σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσουμε όλοι με σεβασμό αυτές τις διαδικασίες, υπό την προϋπόθεση ότι θα κατέβουμε κάτω στον ελληνικό λαό, στους πολίτες, σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτές τις διαδικασίες, υπό την προϋπόθεση ότι φέρνουμε μια νέα πρόταση για ένα ΠΑΣΟΚ που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες, τις προοπτικές και τις ελπίδες των πονεμένων συμπολιτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Και πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης: «Προϋπόθεση είναι ότι έχουμε πάρει ένα ισχυρό, συγκλονιστικό μήνυμα, ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ που υπάρχει τα τελευταία, πολλά χρόνια δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ που ονειρεύτηκαν αυτοί που το έφτιαξαν, που το ίδρυσαν, ούτε το ΠΑΣΟΚ που οραματίστηκαν και στήριξαν τουλάχιστον τρεις στους τέσσερις Έλληνες σε όλη αυτήν τη διαδρομή. Τρεις στους τέσσερις Έλληνες ψήφισαν τουλάχιστον μια φορά το ΠΑΣΟΚ και κάθε φορά αυτοί οι άνθρωποι επένδυσαν προσδοκίες, ελπίδες πάνω μας. Εμείς δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υπερβούμε την καθεστωτικότητά μας και δεν μπορέσαμε να υπηρετήσουμε αποτελεσματικά τη χώρα και τον λαό σε κρίσιμες στιγμές. Αυτό το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει και να αλλάξει ριζικά».

Σε ό,τι αφορά τη νέα κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ο κ. Χρυσοχοΐδης, υποστήριξε ότι «υπάρχει ένα και μοναδικό στοιχείο που είναι καθοριστικό: η αλλαγή της ατμόσφαιρας. Το πρόσωπο του κ. Παπαδήμου λειτουργεί ανακουφιστικά και θετικά στους πολίτες και τους εταίρους».


Προσπερνω το γεγονος οτι εκνευριζομαι αφανταστα οταν οι πολιτικοι λενε "δικαιουμαι". Και εκνευριζομαι γιατι σκεφτομαι ποσα δικαιουμαστε κι εμεις αλλα μας τα στερουν... 
Αντιπαρερχομαι ομως γιατι μαλλον τα προβληματα μας τελειωνουν!!! Ο κος Χρυσοχοϊδης θετει υποψηφιοτητα για την αρχηγεια στο ΠΑΣΟΚ. Βεβαιως βαζει μεσα και το "αν τυχον τεθουν διαδικασιες στο ΠΑΣΟΚ" γιατι ξερει με ποιον εχει να κανει. Σου λεει εχει καβατζωσει ο αλλος τη καρεκλα, σιγα μην κουνηθει. Πού θα παει ομως? Θα γινει κι αυτο καποια στιγμη. 
Τρεις στους τεσσερις Ελληνες λεει ψηφισαν τουλαχιστον μια φορα το ΠΑΣΟΚ. 
Φαντασου δηλαδη ποσοι τους βριζουν αυτη τη στιγμη.
Αυτο το "θα κατεβουμε κατω στον Ελληνικο λαο" του ξεφυγε μαλλον. Δεν το μελετησε σωστα. Αποζητας λαϊκη αποδοχη κυριε Χρυσοχοϊδη μου και λες οτι θα κατεβεις κατω στον Ελληνικο λαο? 
Θα κατεβει απο τον Ολυμπο να μας σωσει. Να πιεις ολο το νεκταρ σου ομως κυριε Χρυσοχοϊδη μου πριν ξεκινησεις γιατι ειναι μεγαλη η διαδρομη και θα κουραστεις.
Θα φερει λεει ενα ΠΑΣΟΚ που θα ανταποκρινεται στις προσδοκιες των πονεμενων συμπολιτων μας
Ασε μας στον πονο μας καημενε.
Το ΠΑΣΟΚ λεει δεν ηταν το ΠΑΣΟΚ που ονειρευτηκαν αυτοι που το εφτιαξαν, που το ιδρυσαν.
Ο Ακης του το ειπε αυτο???
Εμεις λεει δεν μπορεσαμε να υπηρετησουμε αποτελεσματικα τη χωρα και το λαο σε κρισιμες στιγμες.
Αει στο καλο!!! Κι εγω τοσο καιρο νομιζα οτι μας σωζουν!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου