Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΑΝΤΡΑ






Στα πλαισια της συνοδου του ΟΗΕ για την κλιματικη αλλαγη, ο ΓΑΠ εδωσε συνεντευξη ως προεδρος της σοσιαλιστικης διεθνους στην οποια κατηγορησε σφοδρα το καπιταλιστικο συστημα.
Ειπε μεταξυ αλλων οτι ο πλουτος και η δυναμη στην Ελλαδα βρισκεται σε χερια λιγων το οποιο παραβαινει καθε δημοκρατικη λογικη και απαιτει τεραστια προσπαθεια για να αντισταθμιστει που ο Ελληνικος λαος δεν εχει τη δυναμη να καταβαλλει.
Επισης ειπε οτι στηριζει το κινημα Occupy Wall Street γιατι κι εκεινος πιστευει οτι πρεπει να γινει ανακατανομη του εισοδηματος. Και ο λογος που θελησε να κανει δημοψηφισμα στην Ελλαδα ηταν για να δειξει σε ολους οτι η δυναμη ανηκει στο λαο. Ναι θα κανουμε οτι μας ζητατε αλλα μονο επειδη εμεις το αποφασισαμε. Αυτο θελησε να επιτυχει. Και να δειξει παραλληλα οτι ο λαος εχει οχι απλα φωνη αλλα και λυσεις. Οτι ειναι ενεργος.
Επισης ειπε οτι πιστευει πως στην Ελλαδα θα χρειαστει μεγαλυτερη συμμετοχη των πολιτων για το που πηγαινει η Ε.Ε και θεωρει οτι ενα δημοψηφισμα θα ηταν η καταλληλη λυση γι'αυτο.
Στη συνεχεια δηλωνει οτι η Goldman Sachs εχει παιξει κρισιμο ρολο στην παγκοσμια οικονομικη κριση και αναφερει οτι στην Ελλαδα εχει συσταθει κοινοβουλευτικη επιτροπο επι του θεματος και συντομα θα βγαλει πορισμα (!!!).
Ειπε γενικως πολλα τετοια ομορφα που μπορει κανεις να βρει απομαγνητοφωνημενα  εδω:


Τελικα μαλλον εντοπισαμε τί συμβαινει με αυτο το παιδι. Εχει μαλακα στυλιστα.
Κανει λαθος τα κουστουμια που του προτεινει να φοραει. Οταν παει εξω ντυνεται σοσιαλιστης και οταν ερχεται μεσα ντυνεται νεοφιλελευθερος!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου