Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Κρισιμες συναντησεις αναμενεται να εχει αποψε ο πρωθυπουργος Λουκας Παπαδημος με τους αρχηγους των ομαδων που συγκροτουν την κυβερνηση Λουκα Καρασαμανδρεου.
Κυριαρχο θεμα ειναι αυτο της ημερομηνιας διεξαγωγης των εκλογων.

Η θεση του πρωθυπουργου ειναι οτι μαζι με το ξεστολισμα των Χριστουγεννιατικων δεντρων και το περας της εορταστικης περιοδου, πρεπει να ληξει και αυτο το πανηγυρι που ονομαστηκε "κυβερνηση".

Ο κος Καρατζαφερης, αρχηγος του ΛΑΟΣ υποστηριζει οτι παγια αρχη του κομματος του ειναι σε τετοιες περιπτωσεις να συμβουλευονται μεντιουμ. Αλλα αποκλειστικα εκεινα που λενε τον Ελληνικο καφε σε παραδοσιακο φλυτζανι. Αυτο αλλωστε αναμενεται να μεταφερει και στον πρωθυπουργο σημερα.

Ο κος Παπανδρεου δεν γνωριζει αν εχει δικαιωμα συμμετοχης διοτι δεν εχει ξεκαθαριστει εαν εχει τιμωρηθει με ποινη αποκλεισμου απο τις αγωνιστικες υποχρεωσεις του ΠΑΣΟΚ. Παρ'ολα αυτα στηριζει τη χειρομαντεια και τη μεθοδο με τις καρτες Ταρο.
Ο κος Βενιζελος παντως μετα βδελυγμιας απορριπτει αυτες τις μεθοδους και  προτεινει αλλες ξεκαθαρες και αποτελεσματικες. Υποστηριζει οτι ο Ελληνικος λαος εχει δικαιωμα να γνωριζει ολη την αληθεια.
Γι'αυτο εισηγειται  η ημερομηνια των εκλογων να γινει με κληρωση.

Ο κος Σαμαρας απο την πλευρα του θεωρει οτι ειναι επιτακτικη η αναγκη να γινουν εκλογες και επιβεβλημενο να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα. Η θεση του κομματος του ειναι καναπες ολοκληρος.
Σ'αυτον καθονται μεταξυ αλλων οι κ.κ. Φαηλος Κρανιδιωτης, Ανδρεας Ψυχαρης, Χρυσανθος Λαζαριδης αλλα και Γιαννης Μανωλης, Παναγιωτης Ψωμιαδης, Πανος Παναγιωτοπουλος.
Προσφιλης τακτικη ολων ειναι οι αστρολογικες προβλεψεις. Αυτο προτιθεται να προτεινει και στη συναντηση του με τον Πρωθυπουργο.
Να οριστει ημερομηνια εκλογων σε περιοδο που ο Ερμης δεν θα ειναι αναδρομος, οι κοσμικοι βιορυθμοι δεν θα ειναι σε κρισιμο σημειο πορειας και η ερωτικη συναστρια θα τις ευνοει.

Ο προεδρος κος Παπουλιας παντως, τελει εναγωνιως εν αναμονη ωστε να πληροφορηθει απο τον πρωθυπουργο την μεθοδο που τελικα θα επιλεγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου