Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Οι εξελιξεις ειναι ραγδαιες. Φαινεται οτι το τελος του κοσμου ειναι περισσοτερο κοντα απο ποτε...
Ειναι πλεον βεβαιο οτι οι σκοτεινες δυναμεις που επεβαλλαν την προβολη του Dancing on ice στην τηλεοραση ειχαν ως μοναδικο σκοπο το τελος της ανθρωποτητας.
Αυτη τη φορα ο παραγων αποσταθεροποιησης ειναι η μητερα της Μαριαννας Καλλεργη.
Ολα ξεκινησαν απο τα σχολια της Ναταλιας Γερμανου για την on air προταση γαμου του Ρωσου παγοδρομου Alexey στην ημεδαπη Μαριαννα. Η κα Γερμανου αναφερθηκε σε μια προσφατη συνεντευξη του Alexey στην οποια υποστηριζε οτι ο γαμος δεν ειναι στα αμεσα σχεδια του και οτι οικονομικα τα βγαζει δυσκολα περα στην Ελλαδα. Αναρωτηθηκε λοιπον πώς ειναι δυνατον μονο μερικες μερες μετα να προβαινει σε προταση γαμου και μαλιστα προσφεροντας και ενα δαχτυλιδι μεγαλης αξιας στην συντροφο του.
Η μητερα της Μαριαννας ομως δεν το αφησε να περασει ετσι. Απαντησε οτι η συνεντευξη ειχε γινει 2 εβδομαδες πριν την προταση γαμου. Και στο μεσοδιαστημα ο γαμπρος αλλαξε γνωμη λογω κεραυνοβολου ερωτα.
Απειλησε μαλιστα με μηνυσεις την κα Γερμανου και οποιον αλλον στο μελλον διασυρει την τιμη και την αξιοπρεπεια του παιδιου της.
Οι αγορες στο ακουσμα αυτης της απειλης αντεδρασαν σπασμωδικα.
Υπηρξε αμεση παρεμβαση του προεδρου Ομπαμα ο οποιος σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχε με την κα Μερκελ της ζητησε να παρεμβει πυροσβεστικα για να κατευνασει τις 2 πλευρες.
Εμεις παρακολουθουμε απο κοντα τα γεγονοτα και για οτιδηποτε εκτακτο θα επανελθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου