Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


Τελικα αρνειται πεισματικα αυτος ο ανρθωπος να κατανοησει οτι πλεον δεν ειναι υπουργος ΠΡΟ-ΠΟ (Προστασιας του Πολιτη). Τί κι αν εχει αλλαξει ποστο? Τί κι αν περασαν τα χρονια? Αυτος εκει. Λαγωνικο!!!
Σημερα εξαρθρωσε το ΠΑΣΟΚ!!!
Σε εμφανιση του στο πρωινο του MEGA MOU, εδωσε ολα τα ονοματα της σπειρας στη δημοσιοτητα.
Το κορυφαιο που ειπε ηταν οτι μονο σε αποικια θα ηταν υποψηφιος αρχηγος ο Παπανδρεου με τα προβληματα που αντιμετωπιζει η χωρα.
Η διετης διακυβερνηση του ΠΑΣΟΚ ειπε, οδηγησε τη χωρα σε φτωχεια, κοινωνικη αποσυνθεση, βαθια οικονομικη υφεση, σε εθνικη ταπεινωση και εθνικη αναξιοπρεπεια και κρατικη αποδιοργανωση. Πανω σ’ αυτο πρεπει να χτισουμε μια αυτοκριτικη και μια νεα πολιτικη προταση...

Αχου καλε μου κυριε Χρυσοχοϊδη. Σας ακουσαμε και δακρυσαμε!!! Ποσο ομορφα τα ειπατε? ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΙΖΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...

Γι'αυτο καλε μου κυριε, παρτε τα κουβαδακια σας κι εσεις και πηγαινετε σε αλλη παραλια μαζι με τα υπολοιπα παιδακια του ΠΑΣΟΚ, χτιστε οτι θελετε αλλα αφηστε μας στον πονο μας.
Σας το ζηταει ως χαρη ενας "φτωχος, κοινωνικα αποσυντεθειμενος, σε βαθια οικονομικη υφεση ευρισκομενος, εθνικα ταπεινωμενος και αναξιοπρεπης" Ελληνας πολιτης.

Σας ευχαριστουμε για τα οσα κανατε!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου