Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΒΛΑΣΗΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΟΚΟΜΙΣΤΗΣ

Τσακας:"Με απογοητευσε ο Αλ Σαουντ"

«Δυστυχώς, Αλ Σαούντ... πάπαλα! Δεν άντεχα άλλο. Αυτό το παιδί με απογοήτευσε και απογοήτευσε και τον κ. Γιάννη (σ.σ. Βαρδινογιάννη). Εξαντλήθηκε η υπομονή μου, γιατί ήταν ασυνεπής σ' αυτά που λέγαμε. Δεν πήγαινε άλλο. Κράτησα όσο μπορούσα την κατάσταση, αλλά τέλος! Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα τόσον καιρό!»





Aποδεικνυεται περιτρανα για ακομα μια φορα οτι μοναχα εκ των ενοντων θα βρουμε λυση οι Ελληνες στα προβληματα μας. Αμα δεν εχεις νυχια να ξυστεις μην περιμενεις να σε ξυσουν αλλοι.
Εδω δεν αισχυνονται να εμπαιζουν ουτε καν αυτο το τερας ηθικης. Τον ορισμο του σοβαρου επιχειρηματια. Τον αρχοντανθρωπο, τον μποεμ, τον εναν, τον μοναδικο τον ογκολιθο Βλαση Τσακα. Τί αλλο να περιμενουμε απο εκει και περα?

Όσο για το νέο ενδιαφερόμενο, είπε: «Η πρόταση από τον νέο πρίγκιπα είναι γεγονός και θα βρίσκεται εδώ μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει φιλοδοξίες, θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και προτεραιότητά του είναι το γήπεδο. Μ' αυτόν θα πάμε καλά. Είναι πιο σωστός, ώριμος στις αποφάσεις του, γιατί είναι γύρω στα 40 και δεν θα κάνει πίσω. Τον περιμένουμε να πάρει τον Παναθηναϊκό».

Ευτυχως ο Βλασης δεν το βαζει κατω. Αλλωστε το καλο το παλληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι. Προφανως ανυπαρκτο κι αυτο...Θα ειμαστε σε αναμονη για ακομα περισσοτερο γελιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου