Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ


Μεσα σε ακρως ενωτικο κλιμα εντονης δυσαρεσκειας διεξαγονται πλεον τα υπουργικα συμβουλια της κυβερνησης Λουκα Καρασαμανδρεου.
Συμφωνα με δημοσιογραφικες πληροφοριες στο τελευταιο που εγινε χθες υπηρξε αποδοκιμασια των Λοβερδου, Διαμαντοπουλου, Παπαϊωαννου, Βοριδη, Δημα, Αβραμοπουλου εναντιον Ρεππα και Βενιζελου εναντιον Ραγκουση.
Οι υπολοιποι υπουργοι δεν προλαβαν να εκφρασουν τις ενωτικες αποδοκιμασιες τους εναντιον συναδελφων τους γι'αυτο το υπουργικο συμβουλιο θα συνεδριασει εκ νεου.
Ο κος Παγκαλος δεν φερεται να κατηγορησε τον Ελληνικο λαο για οτιδηποτε ενω ο συμπαθης Αδωνις κρατουσε πρακτικα του συμβουλιου σε πολυτονικο συστημα.
Ο πρωθυπουργος Λουκας Παπαδημος φερεται  να ειναι ικανοποιημενος απο το ενωτικο κλιμα και δηλωνει οτι θα παραμενει πρωθυπουργος οσο εχει την ψηφο εμπιστοσυνης της Βουλης.

Συμφωνα με δικες μας πληροφοριες, ο Ελληνικος λαος ειναι ενθουσιασμενος με την παρουσα Κυβερνηση και τη σοβαροτητα, την ευθυτητα και κυριως την ταχυτητα που αυτη προχωραει στις μεταρρυθμισεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου